77142.jpg

Tästä alkaa LC perheeni tarina. Huomatkaa, en siis pelaa LC säännöillä ihan täsmälleen oikein, vaan, niin kuin kuvastakin näkyy, tein samalla kaksi simiä, koska tästä ei pitänyt aluksi tulla LC perhe. Mutta, asiaan. Tässä ovat siis Valerie ja Mark Brewer (oikea sukunimi on Gill, mutta tein tämän blogin vahingossa Brewereille.)Valerie on perhetavoitteinen ja Mark mammonatavoitteinen. Pahoittelen myös, että tarina ei tavallaan ala alusta, koska ensimmäiset kuvat olivat kadonneet jonnekkin. :( (PS. Anteeksi kuvien huonolaatuisuus. :S)

____________________

76743.jpg

Brewereiden arki sujui leppoisasti Markin käydessä töissä ja Valerien kerätessä sekalaisesti taitopisteitä. Talo oli suhtkoht sopiva ja huonekalut ym... olivat paikallaan. Jokin vain puuttui Valerien elämästä, se oli pieni vauva, jonka tepsutusta ja naurua saisi kuunnella vuorokauden jokaisina hetkinä. Valerie päätti ehdottaa vauvatoivetta Markille.

76745.jpg

Ja parin päivän päästä Valerieta alkoi oksettamaan. Oliko tämä eilisen vanhentuneen purkkiherkun syytä? Ehei, pikkuinen vauva vain ilmoitti olemassa olostaan Valerielle. :)

76747.jpg

Pian Valerien vatsa paisui ja Mark oli onnensa kukkuloilla. "Heippa pikkuvauveli, mitä kuuluu? Isi täällä!" Mark lepersi Valerien vatsalle ja Valerie itse vain hymyili.

76750.jpg

Raskausajan Valerie käytti hyödyllisesti lukemalla kirjoja ja maalaamalla. Hän olikin tekaissut monta hienoa maalausta, mutta ne olivat melko lapsenmielisiä, joten Valerie aikoi ripustaa ne tulevan lapsen huoneeseen. Kunnes..

76751.jpg

..koitti synnytys. Valerie pinnisteli ja huusi, eikä edes Mark ehtinyt tulla katsomaan synnytystä, koska soitteli niin hilpeällä tuulella pianoa yläkerrassa. Eikä aikaakaan kun..

76752.jpg

..Valerien käsillä lepäsi älyttömän söpö Mary-Ann. Hän peri isältä ja äidiltään hiusten ja ihon värin, silmät Mary-Ann sai Valerielta.

____________

Seuraavassa osassa nähdään, miten Mary-Annin elämä sujuu ja miksi Valerien vatsa kasvaa taas.